€4,95 flat rate shipping & Free Shipping on orders over €45,00 (In EUROPE)

Πολιτική απορρήτου και cookie

Γενικές πληροφορίες

Είμαστε η Burke & Keen B.V., μια εταιρεία που επικεντρώνεται στο να φέρνει πιο φυσικά και βιώσιμα προϊόντα στους πελάτες μας. Ο αριθμός της εταιρείας μας είναι 82307784 και η έδρα μας είναι Keizersgracht 391A, 1016 EJ Άμστερνταμ, Ολλανδία. Όλες οι αναφορές σε αυτήν την πολιτική σε "Burke & Keen", «Εμείς», «μας» ή «εμείς»”Ανατρέξτε στην Burke & Keen B.V. Είμαστε ο υπεύθυνος επεξεργασίας της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς σχετίζονται με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και αυτή η πολιτική («Πολιτική απορρήτου») καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια και σύμφωνα με τα δικαιώματά σας. Προσπαθήσαμε να σας διευκολύνουμε στην πλοήγηση, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που είναι πιο σχετικές με εσάς και τη σχέση μας μαζί σας. 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιέχει βασικές πληροφορίες για το πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για ποιους σκοπούς. Αυτές οι πληροφορίες έχουν σκοπό να σας ενημερώσουν σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματα που έχετε ως υποκείμενο των δεδομένων κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας ή κατά την κοινοποίηση των δεδομένων σας σε εμάς. 

Λάβετε υπόψη ότι με τη χρήση του ιστότοπού μας, την εγγραφή για τη χρήση των υπηρεσιών μας και την παραγγελία για οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, θα θεωρηθείτε ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή μην χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.


Πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας; 

Αυτή η ενότητα περιγράφει λεπτομερώς ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, πώς τις χρησιμοποιούμε, για ποιο σκοπό και σε ποια νομική βάση (σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων («GDPR») και άλλους ισχύοντες νόμους περί απορρήτου).

Online λογαριασμοί

Κατά τη δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού στον ιστότοπό μας, παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι επίσης δυνατό να συνδεθείτε και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσω Facebook ή Google Connect. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβουμε τα στοιχεία σας από το Facebook ή το Google Connect, δηλαδή το δημόσιο προφίλ σας με όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω των διαδικασιών εξουσιοδότησης που χρησιμοποιούν.

Για τη μελλοντική χρήση του διαδικτυακού λογαριασμού σας, τα στοιχεία σύνδεσής σας (διεύθυνση email και κωδικός πρόσβασης) θα αποθηκευτούν. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκευτούν στο σύστημα πελατών μας και θα αποθηκευτούν στον διαδικτυακό λογαριασμό σας, ώστε να μην χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες και να μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε ως πελάτη.

Η δημιουργία λογαριασμού βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, καθώς και στη σύνδεση του λογαριασμού σας με το προφίλ σας Google ή Facebook. Με βάση τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε επίσης να αποθηκεύσουμε άλλες (ανώνυμες) προτιμήσεις μέσω ερευνών. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τον online λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να διαβάσετε πώς να το κάνετε αυτό στο «Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;» τμήμα παρακάτω.

Webshop: παραγγελίες και παραδόσεις

Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία στο διαδικτυακό μας κατάστημα, υποβάλλονται σε επεξεργασία το όνομα, το επώνυμό σας, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση χρέωσης και/ή παράδοσης και τα στοιχεία πληρωμής.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες λογαριασμού για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή, να παραδώσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Η επεξεργασία των στοιχείων του λογαριασμού σας στο πλαίσιο επεξεργασίας παραγγελίας στο webshop είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της συμφωνίας αγοράς.

Ερωτήσεις και παράπονα

Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, εισάγετε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ερώτηση ή το μήνυμά σας. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας (μέσω email, WhatsApp ή επιστολής), η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επεξεργαστεί τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το περιεχόμενο της αλληλογραφίας.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να απαντήσουμε στην ερώτηση ή το παράπονό σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να στείλουμε έρευνες για να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας.

Η κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Η περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για αυτόν τον σκοπό βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας.

Επικοινωνίες μάρκετινγκ

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, παρέχετε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συγκεντρώνουμε προσαρμοσμένες πληροφορίες προϊόντων με βάση τις πληροφορίες σας, όπως τη λίστα επιθυμιών σας, προηγούμενες αγορές και παραγγελίες, καθώς και με βάση τα cookie που χρησιμοποιεί ο ιστότοπός μας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας διατηρούνται στο σύστημα πελατών μας για να σας ενημερώσουν σχετικά με τις προσφορές, τα οφέλη και τις εκδηλώσεις μας. Επιπλέον, επικοινωνούμε μερικές από τις ενέργειες μάρκετινγκ μέσω του ιστότοπού μας, ιστότοπων τρίτων και διαφορετικών πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram. Ενδέχεται να δημιουργήσουμε ομάδες -στόχους βάσει διευθύνσεων email, αριθμών κινητού τηλεφώνου, τοποθεσίας ή επισκεπτών στον ιστότοπό μας και να τις προσεγγίσουμε με εξατομικευμένες διαφημίσεις μέσω αυτών των καναλιών.

Σας στέλνουμε αυτές τις ανακοινώσεις εάν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε. Θα λάβετε επίσης ορισμένες πληροφορίες ως υπάρχοντες πελάτες εάν παρατηρήσουμε ότι ενδιαφέρεστε ή μπορεί να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Η αποστολή αυτών των επικοινωνιών μάρκετινγκ σε εσάς αποτελεί έννομο συμφέρον της Burke & Keen.

Αυτόματη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων (δηλαδή cookie)

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συλλέγουμε πληροφορίες μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών για να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη λειτουργία του ιστότοπού μας. Για παράδειγμα, επεξεργαζόμαστε τη συμπεριφορά σας σερφ σε ανώνυμη βάση, συμπεριλαμβανομένου του Google Analytics και του Hotjar, για να βελτιώσουμε την τεχνική ποιότητα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα "Cookies" παρακάτω.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί εικονοστοιχεία Facebook και Google, για τις διαφημίσεις και τις διαφημίσεις μας μέσω τρίτου μέρους. Αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για την τοποθέτηση στοχευμένων διαφημίσεων στον ιστότοπο τρίτων και για τη μέτρηση της απόδοσης των καμπανιών μας. Μπορείτε να διαβάσετε πώς μπορείτε να διαγράψετε cookie στην ενότητα "Cookies" παρακάτω.

Συλλογή δεδομένων προμηθευτή και συνεργατών

Συλλέγουμε τα στοιχεία επικοινωνίας των τρεχόντων ή μελλοντικών προμηθευτών ή (χονδρικών) συνεργατών μας στα συστήματά μας.

Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να συνάψουμε και να εκτελέσουμε τις συμφωνίες μας και να διαχειριστούμε τις σχέσεις ή τη συνεργασία μας με αυτά τα μέρη.

Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι απαραίτητη για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων και των επιχειρηματικών μας σχέσεων με αυτά τα μέρη.


Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περιορισμένο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την πολιτική διατήρησης δεδομένων μας. Η συγκεκριμένη περίοδος διατήρησης θα διαφέρει ανάλογα με τον λόγο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά ή θα καταστούν μη αναστρέψιμα ανώνυμα.


Ποιος θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία από το εσωτερικό προσωπικό της Burke & Keen που έχει εκπαιδευτεί και εξουσιοδοτηθεί ειδικά για αυτό. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν επίσης σε τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε για την παροχή των υπηρεσιών μας. αυτά τα μέρη έχουν αξιολογηθεί για τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων και μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβαση μαζί τους.  

Τα εν λόγω τρίτα μέρη ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Εταιρείες που μας βοηθούν στη διαχείριση και φιλοξενία της ιστοσελίδας μας.
  • Εταιρείες όπως οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών που μας βοηθούν στην επεξεργασία της παραγγελίας σας.
  • Εταιρείες που μας βοηθούν στην παράδοση των αγορών σας, όπως ταχυμεταφορείς και εταιρείες παράδοσης δεμάτων που παραδίδουν τα προϊόντα σας και λειτουργούν ως Ελεγκτές Δεδομένων καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης.
  • Εταιρείες που μας βοηθούν στη διαχείριση των βάσεων δεδομένων πελατών, προμηθευτών και συνεργατών μας (CRM).
  • Επαγγελματίες πάροχοι υπηρεσιών, όπως προμηθευτές αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πάροχοι λογισμικού πληροφορικής, οργανισμοί μάρκετινγκ και έρευνας, εταιρείες ανάλυσης και οικοδεσπότες ιστότοπων που μας βοηθούν να διευθύνουμε την επιχείρησή μας.
  • Πιστωτικοί οργανισμοί αναφοράς, επιβολής του νόμου και οργανισμοί πρόληψης απάτης, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της απάτης.
  • Κυβερνητικά όργανα και ρυθμιστικές αρχές να συμμορφώνονται με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
  • Τα συγκεντρωτικά δεδομένα που δεν ταυτοποιούν άτομα μοιράζονται με εσωτερικές ομάδες, σχετικούς παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες επωνυμίας για σκοπούς επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αγοραστή ή δυνητικό αγοραστή εάν τα περιουσιακά στοιχεία μας αποκτηθούν από άλλο οργανισμό. Ωστόσο, ο αγοραστής θα απαιτείται από το νόμο να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.


Πώς μεταφέρονται τα δεδομένα σας εκτός Ευρώπης;

Περιορίζουμε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («EAA» = Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλανδία, Νορβηγία και Λιχτενστάιν). Εάν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μέρη εκτός του EAA, όπως προμηθευτές λογισμικού και υπηρεσίες cloud ή αλληλογραφίας, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτοί οι κανονισμοί προστασίας δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνουν δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες, συμβατικές ρήτρες ή εγκεκριμένους μηχανισμούς πιστοποίησης.


Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων (GDPR):

  • Το δικαίωμα να ζητήστε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • Το δικαίωμα να μας το ζητήσετε διορθώστε τυχόν ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
  • Το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για μάρκετινγκ.
  • Το δικαίωμα να αντιτασσόμαστε στην επεξεργασία μας των προσωπικών σας δεδομένων με βάση το έννομο συμφέρον μας.  
  • Το δικαίωμα να ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Το δικαίωμα να φορητότητα δεδομένων για τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλη οντότητα.
  • Το δικαίωμα που σχετίζεται με αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων συμπεριλαμβανομένου του προφίλΤο Χρησιμοποιούμε το προφίλ για να σας κάνουμε σχετικές και προσαρμοσμένες συστάσεις. Δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες λήψης αποφάσεων που θα μπορούσαν να έχουν δυνητικά επιζήμια αποτελέσματα για εσάς. Εάν το κάναμε, έχετε το δικαίωμα να λάβετε ανθρώπινη παρέμβαση, να εκφράσετε την άποψή σας, να λάβετε μια εξήγηση για την απόφαση και να την αμφισβητήσετε.

 

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, μπορείτε διαγραφείτε από τα ενημερωτικά δελτία μας και τις επικοινωνίες μάρκετινγκ. Λάβετε υπόψη, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για την επεξεργασία του αιτήματός σας και ενδέχεται να λάβετε κάποια επικοινωνία στο μεταξύ. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η απόσυρση της συγκατάθεσής σας δεν ισχύει για επεξεργασία που είχε προηγουμένως πραγματοποιηθεί από εμάς (δηλαδή εκπλήρωση προηγούμενων παραγγελιών).

Επιπροσθέτως, μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα στέλνοντας ένα email στο contact@burkeandkeen.com ή με αποστολή επιστολής στους Burke & Keen B.V., Keizersgracht 391A, 1016 EJ Amsterdam, Netherlands. Για να διασφαλίσετε ότι το αίτημα προέρχεται από εσάς, στείλτε ένα αίτημα μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι γνωστή σε εμάς ή έχει εγγραφεί σε εμάς, ή στέλνοντας μια επιστολή υπό την προϋπόθεση ότι επισυνάπτετε απόδειξη ταυτότητας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας στην καταγγελία σας, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε το παράπονό σας στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων ή την Ολλανδική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων (Autoriteit Persoonsgegevens): https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en/contact-dutch-dpa/contact-us.


Πώς διατηρούνται τα δεδομένα σας ασφαλή;

Η Burke & Keen δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία από απώλεια, κλοπή και κακή χρήση. Λαμβάνουμε όλες τις εύλογες προφυλάξεις για τη διαφύλαξη του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων. 

Λάβετε υπόψη ότι παρέχοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε εμάς, τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να μεταφερθούν μέσω του Διαδικτύου. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που διαβιβάζονται στους ιστότοπούς μας και ότι οποιαδήποτε τέτοια μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. 

Μόλις λάβουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα χρησιμοποιήσουμε διαδικασίες και λειτουργίες ασφαλείας για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά. Όπου σας δώσαμε (ή όπου έχετε επιλέξει) έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον διαδικτυακό σας λογαριασμό, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην κοινοποιήσετε κωδικό πρόσβασης σε κανέναν.

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των συνεργατών μας, των διαφημιστών, άλλων τρίτων. Οποιοσδήποτε υπερσύνδεσμος παρέχουμε είναι για δική σας αναφορά και διευκόλυνση και δεν συνεπάγεται καμία έγκριση των δραστηριοτήτων αυτών των άλλων ιστότοπων ή οποιαδήποτε σχέση με τους χειριστές τους. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε ή που λαμβάνουμε από πηγές τρίτων και δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς που συλλέγονται και αποθηκεύονται από τρίτους. Οι ιστότοποι τρίτων έχουν τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις και πολιτικές απορρήτου και θα πρέπει να τους διαβάσετε προσεκτικά προτού υποβάλετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία σε αυτούς τους ιστότοπους. Δεν υποστηρίζουμε ή με άλλο τρόπο αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη ή ευθύνη για το περιεχόμενο τέτοιων ιστότοπων τρίτων μερών ή όρων και προϋποθέσεων ή πολιτικών τρίτων.


Μπισκότα

Τι είναι τα cookies;

Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται σε συσκευές που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας. Το cookie «θυμάται» τον υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επιστροφών στον ιστότοπο και ορισμένα cookie ενδέχεται να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα για εσάς. Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies στη διεύθυνση: www.allaboutcookies.org

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;

Θέλουμε να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους cookie που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους cookie και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Αυστηρά απαραίτητα Cookies: Αυτά είναι cookies που είναι απολύτως απαραίτητα για την απόδοση του ιστότοπού μας, για παράδειγμα, cookie που πιστοποιούν τους χρήστες και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ορισμένες δυνατότητες, όπως εγγραφή λογαριασμού.
  • Cookies απόδοσης: Αυτά τα cookie συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες ή τις οθόνες που επισκέπτεστε και άλλες μετρήσεις απόδοσης. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο απόδοσης του ιστότοπού μας (π.χ. διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν).
  • Cookies λειτουργικότητας: Αυτά τα cookie θυμούνται τις επιλογές σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας (π.χ. να θυμάστε το όνομα χρήστη, τη γλώσσα σας και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε). Αυτά τα cookies στοχεύουν να σας προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, ώστε να μην χρειάζεται να επαναφέρετε τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.
  • Cookies στόχευσης και διαφήμισης: αυτά τα cookie τοποθετούνται συχνά από εκ νέου στόχευση και διαφημιστικούς συνεργάτες, για να παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας, ώστε αργότερα να εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουμε τον ιστότοπό μας και τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτόν να είναι πιο συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτα μέρη για το σκοπό αυτό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεμονωμένα cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας στον παρακάτω πίνακα:


Όνομα cookie

KL_FORMS_MODAL

__kla_id

_checkout_queue_checkout_token

_checkout_queue_token

_ga

_γιάτα

_gid

_σελίδα προορισμού

_orig_referrer

_μικρό

_secure_session_id

_shopify_d

_shopify_ga

_shopify_m

_shopify_s

_shopify_sa_p

_shopify_sa_t

_shopify_tm

_shopify_tw

_shopify_y

_tracking_consent

_εε

καροτσάκι

cart_currency

cart_sig

cart_ts

cart_ver

ολοκλήρωση παραγγελίας

checkout_token

cookietest

νόμισμα

dynamic_checkout_shown_on_cart

safe_customer_sig

shopify_pay_redirect

shopify_recently_viewed

storefront_digest

tracked_start_checkout


Λάβετε υπόψη ότι τρίτα μέρη (π.χ. διαφημιστικά δίκτυα και πάροχοι εξωτερικών υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστού) μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, στα οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Αυτά τα cookie είναι πιθανό να είναι cookies ανάλυσης/απόδοσης ή cookies στόχευσης.

Πώς να διαχειριστείτε τα cookies στον ιστότοπό μας

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να τα απενεργοποιήσετε, αν θέλετε. Λάβετε υπόψη ότι η κατάργηση ή ο αποκλεισμός των cookie μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία χρήστη σας και ορισμένα μέρη του ιστότοπού μας ενδέχεται να μην είναι πλέον πλήρως προσβάσιμα.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται αυτόματα τα cookie, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ή όχι τα cookie μέσω των στοιχείων ελέγχου του προγράμματος περιήγησής σας, που βρίσκονται συχνά στο μενού "Εργαλεία" ή "Προτιμήσεις" του προγράμματος περιήγησής σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας ή τον τρόπο αποκλεισμού, διαχείρισης ή φιλτραρίσματος cookie μπορείτε να βρείτε στο αρχείο βοήθειας του προγράμματος περιήγησής σας ή μέσω ιστότοπων όπως www.allaboutcookies.orgΤο Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικές συσκευές, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμορφώσει τις ρυθμίσεις του αντίστοιχου προγράμματος περιήγησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από τα βασικά cookie, το cookie περιόδου λειτουργίας μας θα λήξει μετά την περίοδο περιήγησης.

Εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics σε όλους τους ιστότοπους, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των cookies, στείλτε μας email στη διεύθυνση contact@burkeandkeen.com.


Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου & Cookie

Εάν αλλάξει η Πολιτική απορρήτου, η αναθεωρημένη έκδοση θα περιλαμβάνει νέα ημερομηνία έναρξης ισχύος και θα δημοσιευτεί σε αυτήν τη σελίδα. Παρακαλούμε ελέγχετε τακτικά για να ενημερώνεστε για τις ενημερώσεις. Η ημερομηνία έναρξης ισχύος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου είναι η 6η Μαΐου 2021.

 

 

Loading...